صاحب امتیاز
دکتر ساقی باقری نیا
بنیان‌گذار و مدیر مسئول
جاویدنام ایرج جمشیدی
سردبیر وبسایت
نوید جمشیدی
صاحب امتیاز: دکتر ساقی باقری نیا،    بنیان‌گذار و مدیر مسئول: جاویدنام ایرج جمشیدی،   سردبیر وبسایت: نوید جمشیدی
یکشنبه / ۱۰ تیر ۱۴۰۳ / ۰۸:۳۲
کد خبر: 22763
گزارشگر: 464
۹۴
۰
۰
۰
طبق گزارش‌ها

آموزش‌های فنی حرفه‌ای؛ پیش‌شرط اشتغال جوانان

آموزش‌های فنی حرفه‌ای؛ پیش‌شرط اشتغال جوانان
طبق گزارش‌ها بیش از ۸۰ درصد کسانی که دوره‌های آموزش مهارتی در محیط واقعی کار را می گذرانند، سریع‌تر جذب بازار کار می‌شوند و درآمد کسب می‌کنند.

به گزارش آسیانیوز به نقل از ایسنا، طرح «مهارت‌آموزی در محیط واقعی کار» از جمله طرح‌های مؤثر در مهارت‌افزایی و اشتغال‌پذیری کارجویان است که مسئولیت اجرای آن در سال‌های اخیر به عهده سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای بوده است. این طرح به منظور تربیت و ارتقاء مهارت‌های شغلی و اشتغال پذیری جوانان جویای کار ۱۵ ساله و بالاتر فاقد مهارت یا کم مهارت تدوین شده است.

در این طرح به کارفرمایان فرصت یک ساله داده می‌شود تا به داوطلبان جوان واجد شرایط، مهارهای شغلی در محیط کار را انتقال دهند و مهـارت‌آموزان پس از کسب دانش کافی در یکی از حرفه‌های آموزشی مجاز، براساس توافق کارفرما و فرد آموزش گیرنده وارد بنگاه‌های اقتصادی خصوصی و تعاونی دارای پروانه کسب می‌شوند و تحت نظارت مرکز یادگیری و مطابق مقررات آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در واحدهای مشمول طرح دوره‌های مهارت‌آموزی را می‌گذراند.

بر اساس گزارش‌ ارائه‌شده از سوی سازمان فنی و حرفه‌ای در ۶ ماهه سال ۱۴۰۲ حدود ۲۲ هزار و ۴۱۹ واحد پذیرنده در طرح محیط کار واقعی شرکت کرده‌اند و ۶۴ هزار و ۳۴۷ مهارت‌آموز ثبت نام شده است. همچنین در سال ۱۴۰۱ حدود ۳۶ هزار و ۳۴۲ واحد پذیرنده در این طرح بوده‌اند و ۹۸ هزار و ۶۵۹ هزار مهارت‌آموز ثبت‌نام شده‌اند.

به گفته مهرداد عظیمی، معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای بر اساس این طرح، متقاضی در کنار استاد کار یا مربی در محیط کار واقعی ضمن سپری کردن دوره آموزش مهارتی با محیط کسب و کار آشنا شده و پس از کسب تجربه، برای ورود به عرصه اشتغال و کارآفرینی آماده می‌شود. وی افزوده است: «بیش از ۴۰ درصد مراجعه‌کنندگان به مراکز فنی و حرفه‌ای، فارغ‌التحصیلان دانشگاهی هستند از این رو اجرای طرح مهارت‌آموزی در محیط واقعی کار می‌تواند گام مؤثری در جهت یادگیری عملی و کاربردی مهارت‌های شغلی جویندگان کار به‌ویژه فارغ‌التحصیلان دانشگاهی باشد.»
...

https://www.asianews.ir/u/eO0
اخبار مرتبط
ایجاد شغل صرفاً به معنای ایجاد ثروت مالی نیست، بلکه شامل تضمین آینده ای پایدار برای شهروندان به طور خاص و بشریت در کل است که در اصل 28 قانون اساسی نیز بر آن تاکید شده است.
آسیانیوز (وبسایت روزنامه آسیا) هیچگونه مسولیتی در قبال نظرات کاربران ندارد.
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید

توجه : 

 

نظرات بیان شده در یادداشت‌هایی که منتشر می‌کنیم، بیانگر عقیده نگارنده آن است

 و لزوماً دیدگاه مدیران وبسایت آسیانیوز و روزنامه آسیا نمی‌باشد.

 

سردبیر

 logo