روزنامه آسیا-سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران از وقوع آتشسوزی در یک هتل واقع در خیابان مفتح در ساعات اولیه بامداد امروز خبر داد. در این حادثه، آتشنشانان موفق به نجات جان بیش از ۱۳۰ مسافر و خدمه هتل شدند. کانون این آتشسوزی در قسمت سونای خشک زیرزمین هتل بود.
یه گزارش ایرنا، سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از وقوع آتشسوزی در یک هتل واقع در خیابان مفتح خبر داد و گفت: آتشنشانان در این حادثه موفق به نجات جان بیش از ۱۳۰ نفر شدند.
به گزارش ایرنا، سید جلال ملکی روز یکشنبه اظهار کرد: «در ساعت ۰۴:۰۴ بامداد امروز، حادثه آتشسوزی در یک هتل در خیابان مفتح به سامانه ۱۲۵ اطلاع داده شد و بلافاصله، مأموران چهار ایستگاه آتش نشانی به همراه خودروی حامل تجهیزات تنفسی در مدت زمان سه دقیقه به محل حادثه اعزام رسیدند.»
وی افزود: «کانون اصلی آتشسوزی در قسمت سونای خشک واقع در زیرزمین هتل بود و شعلههای آتش در حال سرایت به سایر بخشهای این هتل، از جمله استخر، بود.»
ملکی در ادامه گفت: «این هتل چهار طبقه، بیش از ۱۳۰ مسافر و خدمه داشت که آتشنشانان همزمان با خاموش کردن آتش، نسبت به انتقال ایمن مسافران به محل امن اقدام کردند.»
به گفته وی، آتش مهار و از سرایت آن به اماکن اقامتی هتل جلوگیری شد و این حادثه بدون مصدومیت به پایان رسید.
ملکی در پایان، علت وقوع این حادثه را در دست بررسی اعلام کرد./آسیانیوز
دیدگاه خود را بنویسید