روزنامه آسیا-در تازهترین تغییر و تحولات مدیریتی در شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور، خانم گیتی خورشیدی حسینی با حکم مدیرعامل صبانور، به سمت معاون مالیو اقتصادی این شرکت منصوب گردید. با توجه به سوابق خانم حسینی، این انتصاب بیانگر اهمیت جذب نیروهای متعهد، متدین و متخصص و اهمیت دولت چهاردهم به حضور بانوان در جایگاه مدیریتی است.
وی پیش از پیوستن به صبانور، مناصب و مسئولیتهای مدیریتی متعددی در حوزه مالی و اقتصادی به این شرح داشته است:
ـ معاونت مالی و اداری شرکت صنایع مس شهید باهنر
ـ مدیر مالی و مدیر حسابرسی شرکت شیشهسازی مینا
ـ مدیر مالی و حسابرسی و معاونت مالی در سایر مجموعههای ذیل هلدینگهای بنیاد مستضعفان
در حکم ضیایی مدیر عامل صبانور تصریح شده است: «با توجه به تجربه موثر خانم گیتی خورشیدی در مدیریت مالی و برنامهریزی اقتصادی و تأمین مالی پروژهها، انتظار میرود با حضور ایشان در این سمت شاهد تداوم روند روبهرشد و نیز افزایش کارایی و بهرهوری روزافزون و بهرهبرداری به موقع از طرحهای توسعهای در شرکت صبانور باشیم. برنامهریزی برای توسعه سرمایهگذاریها و بهینهسازی ساختار مالی از جمله انتظارات مورد نظر در معاونت مالی شرکت صبانور خواهد بود.»
در همین خصوص، وی اظهار امیدواری کرده است: «انتصاب ایشان بهعنوان معاون مالی جدید، نویدبخش دورهای جدید از انضباط مالی و استفاده از سیستمها و ابزارهای نوین مالی جهت پیشرفت و توسعه شرکت صبانور باشد.»/آسیا نیوز
دیدگاه خود را بنویسید