پس از مطالب سر صفحه.

در سال‌های اخیر، محصولات بدون قند و رژیمی به تدریج جای خود را در سبد مصرفی مردم ایران باز کرده‌اند؛ اما اوضاع تولید شیرینی‌های بی‌قند در ایران چگونه است و تولیدکنندگان با چه چالش‌هایی روبه‌رو هستند. در قسمت دیگری از برنامه‌ی شوالیه‌های سرمایه‌گذاری با دکتر مهدی کریمی تفرشی در گفت‌و‌گو با علی سرشوقی، مدیرعامل یکی از کارخانه‌های پیشرو در این حوزه، به طرح این پرسش‌ها می‌پردازیم.

یکشنبه ( ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴)