آسیانیوز- معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: به دنبال این هستیم که در بوموسی ساختمانها از لحاظ معماری و طراحی در شان ایران و بومیان این جزیره باشد و برای توسعه این جزیره و خروج آن از این وضعیت موجود درصدد هستیم یک معماری با رعایت همه الزامات و استانداردها به اجرا برسد
ارسلان مالکیپور، مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا با بیان اینکه پانزدهم آبان ماه در سفری با وزیر راه و شهرسازی به جزیره بوموسی کلنگ ساخت ١١٠ واحد مسکونی بر زمین خورد، اظهار داشت: با توجه به اینکه ساخت این پروژه مسکونی برای بومیان بوموسی آغاز شده در نظر داریم که مسابقه معماری برای طراحی این پروژه برگزار کنیم و تمام متخصصان امر میتوانند در این مسابقه شرکت کنند و طرح برتر به اجرا خواهد رسید.
وی با بیان اینکه معیارهای مهم و اصلی این مسابقه استفاده از فناوریهای نوین و انرژیهای تجدیدپذیر، معماری ایرانی - اسلامی و استفاده از نمادهای ملی هستند، ادامه داد: به دنبال این هستیم که در بوموسی ساختمانها از لحاظ معماری و طراحی در شان ایران و بومیان این جزیره باشد و برای توسعه این جزیره و خروج آن از این وضعیت موجود درصدد هستیم یک معماری با رعایت همه الزامات و استانداردها به اجرا برسد از این رو از تمام معماران کشور دعوت میشود که در طراحیهای خود را ارایه دهند و گروه داوری بهترین طرح برای ساخت و ساز انتخاب خواهد کرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه خانهسازی در بوموسی محدود به ١١٠ واحدی که ساخت آن آغاز شده، نخواهد شد، گفت: ساخت ١١٠ واحد شروع شده که این عدد خانه سازی در فاز اول اجرا خواهد شد. میزان ساخت واحدهای مسکونی در فاز دوم، به میزان استقبال بستگی دارد و همزمان با اجاز فاز اول، فازهای بعدی برنامهریزی خواهد شد.
مالکیپور با بیان اینکه خانهسازیها در بوموسی قطعا با خدمات شهری خواهد بود، افزود: هر سرانهای که نیاز مردم این جزیره باشد از جمله مدرسه، فضای فرهنگی و درمانی و ... در این منطقه ساخته خواهد شد. ساخت این امکانات شهری با انتخاب طرح برتر مشخص خواهد شد و طرح مشخص میکند که این جزیره به چه میزان سرانه نیاز دارد و باید چقدر فضای سبز و فضای مسکونی، تجاری و ... لحاظ شود. پس از انتخاب طرح برتر خدمات شهری هم به اجرا میرسد.
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن همچنین درباره آخرین وضعیت ساخت مسکن کارگران اظهار داشت: در پروژه ساخت مسکن کارگران تا ٢٠٠ هزار واحد مسکونی در نظر گرفته شده که این اراضی به کارفرمایان داده میشد که صرفا برای ساخت کارگران آن صنایع و شرکتهای تولیدی مورد استفاده قرار بگیرد و تا به امروز تخصیص زمین به عدد ٢٠٠ هزار واحد نزدیک شدهاست.
دیدگاه خود را بنویسید