روزنامه آسیا-بانک مرکزی در ادامه سیاست‌های خود برای افزایش عرضه و پاسخگویی به تقاضای متقاضیان، از شنبه ۱۲ مهرماه ۱۴۰۴ پیش‌فروش انواع قطعات سکه ضرب سال ۱۳۸۶ را با سررسید ۳۰ دی ۱۴۰۴ آغاز می‌کند.

به گزارش ایسنا، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که طرح پیش‌فروش سکه‌های ضرب ۱۳۸۶ از شنبه ۱۲ مهرماه آغاز خواهد شد و تا دوشنبه ۱۴ مهر ادامه دارد.

بر اساس این برنامه، متقاضیان در طول سه روز اجرای طرح می‌توانند وجه ریالی مورد نیاز را واریز کرده و سپس در روز سه‌شنبه ۱۵ مهرماه نسبت به ثبت سفارش خود اقدام کنند.

این طرح در چارچوب برنامه‌های بانک مرکزی برای مدیریت بازار طلا، افزایش عرضه و پاسخ به تقاضای انباشته در بازار اجرا می‌شود.

جزئیات مربوط به نحوه واریز وجه و فرآیند ثبت سفارش، توسط مرکز مبادله ارز و طلای ایران به‌زودی اعلام خواهد شد./آسیانیوز