روزنامه آسیا-چندی پیش، محققان و متخصصان حوزه کشاورزی از دو نوع جدید آفتابگردان هیبریدی رونمایی کرده‌اند. این دو نوع، با ویژگی‌های منحصر به فرد خود، می‌توانند نقش به‌سزایی در افزایش تولید و بهبود کیفیت روغن آفتابگردان داشته باشند.

گفتنی است این آفتابگردان‌ها، پتانسیل تولید بسیار بالاتری نسبت به انواع قبلی دارد. گفته می‌شود روغن تولیدی آن‌ها هم، کیفیت بسیار بالایی دارد و از نظر ارزش غذایی، در سطح مطلوبی قرار دارد. یکی از مشکلات مهم در کشت آفتابگردان، حمله آفات و بیماری‌ها است. به نظر می‌رسد این دو نوعِ جدیدِ آفتابگردان، مقاومت بالایی در برابر این عوامل دارند. امید است با حمایت از کشاورزان و ترویج کشت این محصولات، بتوان به اهداف مهمی در زمینه تولید روغن آفتابگردان دست یافت.

 دکتر مهدی کریمی تفرشی؛ پژوهشگر دیپلماسی اقتصادی و رئیس هیأت مدیره تعاونی تولیدکنندگان محصولات غذایی کشور

آسیا نیوز