روزنامه آسیا-دبیرکل سازمان ملل متحد ابراز امیدواری کرد که مذاکرات میان ایران و آمریکا به «نتایج ملموس و سازنده» منجر شود.

استفان دوجاریک، سخنگوی گوترش در جمع خبرنگاران در مقر سازمان ملل در نیویورک، اعلام کرد که دبیرکل همچنین امیدوار است این گفت‌وگوها به کاهش تنش‌های منطقه‌ای و جلوگیری از گسترش بحران کمک کند. وی افزود: «همچنان بر ضرورت کاهش فوری تنش و دستیابی به راه‌حل‌های مسالمت‌آمیز مطابق با منشور سازمان ملل تأکید می‌کنیم.» دوجاریک همچنین تصریح کرد که دبیرکل سازمان ملل تأکید دارد که همه نگرانی‌ها می‌تواند و باید از طریق دیپلماسی و گفت‌وگو حل‌وفصل شود.

از سوی دیگر، رئیس‌جمهور ترکیه به مذاکرات ژنو میان ایران و آمریکا واکنش نشان داد. به نقل از آناتولی، اردوغان در این‌باره گفت: «حمله به ایران به نفع هیچ طرفی نخواهد بود و ما به طرف آمریکایی اطلاع داده‌ایم که با مداخله نظامی در ایران مخالفیم.» وی در ادامه توضیح داد:‌ «ترکیه خواهان حل بحران بین آمریکا و ایران از طریق گفتگو است و آنکارا با هر دو طرف در تماس است. ترکیه کشوری است که تلاش می‌کند به جای دیوارکشی میان ملت‌ها پلی میان آن‌ها ایجاد کند.»/آسیانیوز