روزنامه آسیا-سخنگوی دولت گفت: «مصوب شده است که از بامداد شنبه ۲۲ آذرماه قیمت بنزین در کارت جایگاه‌ها به ۵ هزارتومان افزایش پیدا کند.» 

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در گفت‌وگو با بخش خبری ساعت ۱۴ عنوان کرد: «مدت‌هاست در بحث آلودگی هوا معضلاتی داریم که ۶۰ درصد این آلودگی‌ها طبق اعلام رسمی محیط زیست، ناشی از منابع متحرک است، از سوی دیگر میزان واردات بنزین کشور رقم فزاینده‌ای می‌شود. در سال ۹۸ تا ۹۹ بالغ بر ۶ میلیارد دلار فرآورده صادر می‌کردیم، ولی در حال حاضر بالغ بر ۴ میلیارد دلار بنزین وارد می‌کنیم و طبیعتا این عدد در حال فزونی است و بدیهی است دولت در این زمینه اقدامی صورت دهد.»

وی گفت: «در این‌باره دولت، حفظ محیط زیست، ارتقای عدالت و مدیریت منابع ملی و به منظور متنوع‌سازی سبد سوخت و توسعه سوخت پاک و نظم‌بخشی به مصرف بنزین را در دستور کار قرار داد، البته در قانون بودجه بوده است که بین ۹۰ تا ۹۵ درصد از سوخت‌گیری از طریق کارت سوخت شخصی انجام شود. همچنین برای جلوگیری از واردات بنزین و استفاده حداکثری از کارت‌های سوخت شخصی این مصوبه در اولویت قرار گرفت.»

سخنگوی دولت بیان کرد: «همچنین دوازده اقدام به صورت جدی صورت گرفته است، به‌طوری‌که ۳ میلیارد دلار در راستای فشارافزایی و افزایش سی‌ان‌جی سرمایه‌گذاری شده، همچنین ظرفیت سی‌ان‌جی بالغ بر ۳۵ میلیون مترمکعب روزانه افزایش پیدا کرده است؛ توسعه و راه‌اندازی ایستگاه‌های ال‌پی‌جی، دوگانه‌سوز کردن رایگان خودروها، ارتقای تولید بنزین پالایشگاه‌ها به یورو ۵ و... در طول یکسال گذشته صورت گرفته است.»

مهاجرانی اعلام کرد: «کارگروهی دوم آذر تشکیل جلسه داد و در نهایت مصوب شد که از بامداد شنبه ۲۲ آدر ماه قیمت بنزین در کارت جایگاه‌ها به ۵ هزارتومان افزایش پیدا کند.»/آسیانیوز