روزنامه آسیا-رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر با اشاره به مهار بخش عمده آتش‌سوزی در اسکله شهید رجایی بندرعباس، وزش بادهای ناگهانی را چالش اصلی در روند نهایی اطفای حریق عنوان کرد.

به گزارش ایسنا، رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر، با حضور در محل حادثه اسکله شهید رجایی، آخرین وضعیت عملیات اطفای حریق را تشریح کرد. وی گفت: « بخش عمده‌ای از آتش مهار شده و عملیات لکه‌گیری در حال انجام است، اما متاسفانه شرایط جوی در این منطقه به گونه‌ای است که بادهای ناگهانی زیادی می‌وزد.»

وی ادامه داد: «تاکنون چندین مرتبه به مرحله اطفای کامل حریق رسیدیم؛ اما وزش باد باعث شد دوباره شعله‌ور شدن آتش را شاهد باشیم. در حال حاضر عمده آتش خاموش شده و تنها به صورت نقطه‌ای در برخی مراکز آتش وجود دارد.»

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر درباره وضعیت محیطی منطقه پس از انفجارها و آتش‌سوزی اظهار داشت: «بر اثر این حوادث، مقداری گاز خطرناک در فضا متصاعد شده است، به ویژه در قسمت پشتی کانتینرها که ساختمان‌های اداری قرار دارند و پاکسازی این مناطق به سرعت امکان‌پذیر نیست.»

وی افزود: «در حال حاضر بیش از نیاز نیرو و امکانات در محل مستقر کرده‌ایم تا در صورت بحرانی شدن شرایط، آمادگی لازم را داشته باشیم. چندین هزار نفر در این مرکز مشغول فعالیت هستند و برای تمامی آنها آب و غذا تأمین شده است. امیدواریم تا پایان امشب عملیات لکه‌گیری به اتمام برسد و از صبح فردا ماشین‌آلات تخصصی برای پاکسازی وارد عمل شوند.»

محمودی در پایان از حضور حدود هزار نیروی هلال‌احمر از استان هرمزگان و استان‌های معین و همچنین مشارکت چهار فروند بالگرد هلال‌احمر و سه فروند بالگرد از نیروهای مسلح در این عملیات خبر داد./آسیانیوز