روزنامه آسیا-هرچند در همه روزهایی که از جنگ تجاوزکارانه ایالات متحده و رژیم صهیونیستی بر علیه ایران می‌گذرد، ترامپ سعی کرده است پای دیگر کشورها را به این جنگ باز کند، با این‌همه، بسیاری از رهبران اروپایی به‌صورتی روشن در برابر این خواسته مقاومت کرده‌اند. در همین‌باره و در آخرین اظهارنظر، نخست‌وزیر انگلیس خاطرنشان کرد که اجازه نمی‌دهد پای کشورش به جنگ علیه ایران کشیده شود.

کر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس که پس از انتخابات محلی و منطقه‌ای در این کشور رهبری او با تهدید فزاینده‌ای روبروست، روز گذشته، در یک سخنرانی گفت که ثابت خواهد کرد کسانی که نسبت به کار او تردید دارند، اشتباه می‌کنند. او در این سخنرانی‌ که با هدف از سرگیری نخست‌وزیری‌اش برگزار شد، گفت: «می‌دانم که مردم از وضعیت بریتانیا، از سیاست و برخی از من ناامید شده‌اند. می‌دانم که افرادی نسبت به من تردید دارند و می‌دانم که باید اشتباه آن‌ها را ثابت کنم و این کار را خواهم کرد.»

استارمر با هشدار درباره  این‌که حزب کارگر با «مخالفان بسیار خطرناکی» روبه‌رو است، تأکید کرد که با هرگونه چالش رهبری مبارزه خواهد کرد و از مسئولیت‌های خود به عنوان نخست‌وزیر کناره‌گیری نخواهد کرد. بنا بر گزارش راشا تودی، نخست‌وزیر انگلیس در بخش دیگری از صحبت‌های خود تصریح کرد: «نمی‌گذارم بریتانیا وارد جنگ با ایران شود.» او همچنین قول داد که به دنبال توافق جدیدی با اتحادیه اروپا باشد و افزود: «دولت قبلی با قطع رابطه ما با اروپا تعریف شد. این دولت «کارگری» با بازسازی [این رابطه] با قرار دادن بریتانیا در قلب اروپا تعریف خواهد شد.»

کر استارمر به‌علاوه یادآور شد که بریگزیت (خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا)، انگلیس را فقیرتر و ضعیف‌تر کرد و مهاجرت را افزایش داد./آسیانیوز