روزنامه آسیا-رئیس بانک مرکزی سوریه اعلام کرد که این کشور از ابتدای ژانویه ۲۰۲۶ (یازدهم دی‌ماه ۱۴۰۴) فرآیند جایگزینی اسکناس‌های قدیمی با اسکناس‌های جدید را آغاز خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، عبدالقادر حصریه با اشاره به معرفی واحد پول جدید، زمان آغاز این فرآیند را مشخص کرد و گفت که جایگزینی اسکناس‌ها به‌صورت تدریجی و منظم انجام می‌شود.

منابع آگاه پیش‌تر در ماه آگوست به خبرگزاری رویترز اعلام کرده بودند که سوریه قصد دارد با انتشار اسکناس‌های جدید، دو صفر از واحد پول خود حذف کند؛ اقدامی که با هدف بازگرداندن اعتماد عمومی به پوند سوریه انجام می‌شود؛ واحد پولی که در سال‌های اخیر به‌شدت دچار افت ارزش شده است.

بر اساس این گزارش، این اقدام در راستای تقویت پول ملی سوریه پس از سقوط شدید قدرت خرید آن صورت می‌گیرد. رئیس بانک مرکزی سوریه تأکید کرد که اجرای این طرح به‌گونه‌ای خواهد بود که نگرانی‌ها درباره افزایش تورم کاهش یابد و از فشار بیشتر بر معیشت شهروندان جلوگیری شود.

وی همچنین اعلام کرد که جزئیات مقررات و سازوکارهای دقیق این طرح به‌زودی در یک کنفرانس مطبوعاتی تشریح خواهد شد./آسیانیوز