روزنامه آسیا-جیدی ونس، معاون ترامپ، با اشاره به تلاشهای دولت آمریکا برای پایان دادن به جنگ اوکراین، اعلام کرد که این جنگ به این زودیها پایان نخواهد یافت و رسیدن به توافق به طرفین درگیر بستگی دارد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رویترز، جیدی ونس، معاون ترامپ، در گفتگو با فاکس نیوز اعلام کرد: جنگ اوکراین به این زودیها پایان نخواهد یافت.
وی با اشاره به تلاش دولت ترامپ برای پایان بخشیدن به این جنگ افزود: اکنون که هر دو طرف، یعنی روسها و اوکراینیها، از شرایط صلح یکدیگر آگاه هستند، این به خودشان بستگی دارد که به توافقی برسند و این درگیری وحشیانه و بیرحمانه را متوقف کنند.
این سخنان در حالی مطرح میشود که مقامات دولت ترامپ از جمله مارکو روبیو، وزیر خارجه، اعلام کردهاند: در صورتی که رسیدن طرفین منازعه به یک راهکار جامع به منظور پایان بخشیدن دائمی به جنگ امکان پذیر نباشد، آمریکا از نقش میانجیگر در گفتگوهای صلح کناره گیری خواهد کرد.
آمریکا به تازگی اقدام به امضای توافق مواد معدنی با اوکراین کرده است. این مسئله امیدواریها در میان مقامات کییف برای حمایت واشنگتن از اوکراین در جنگ با روسیه را افزایش داده است./آسیا نیوز
دیدگاه خود را بنویسید