روزنامه آسیا-رئیس اتحادیه قنادان تهران اعلام کرد که با وجود تامین مواد اولیه، گرانی‌ها باعث کاهش تقاضای شیرینی در آستانه شب یلدا شده است.

به گزارش ایلنا، علی بهره‌مند، رئیس اتحادیه صنف قنادان، شیرینی‌فروشان و کافه‌قنادی‌های تهران با اشاره به نزدیک شدن شب یلدا گفت: بازار شیرینی امسال در شرایط ویژه‌ای قرار دارد. افزایش قیمت مواد اولیه و هزینه‌های جانبی، خرید شیرینی را محدود کرده و مردم بیشتر به خرید جعبه‌های نیم کیلویی و ۷۵۰ گرمی روی آورده‌اند.

رئیس اتحادیه صنف قنادان، شیرینی‌فروشان و کافه‌قنادی‌های تهران در مورد افزایش قیمت مواد اولیه پخت انواع شیرینی، گفت: بعضی از مواد اولیه بیشتر از دو برابر گران شده است، ولی با همه این تفاسیر ما آمادگی داریم که در شب یلدا با تولید محصولات باکیفیت در خدمت مردم باشیم.

بهره‌مند افزود: امسال به دلیل شرایط سخت اقتصادی در جامعه از همکارانمان درخواست کردیم که با انصاف بیشتری عمل کرده و شیرینی را با کمترین سود در معرض فروش قرار دهند.

رئیس اتحادیه قنادان تهران با تاکید بر نظارت بر قیمت و کیفیت شیرینی در شب یلدا گفت که ساختار بازرسی اتحادیه برای این مناسبت و همچنین ولادت حضرت فاطمه (س) و روز مادر تقویت شده و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

رئیس اتحادیه قنادان تهران درباره افزایش چند برابری قیمت مواد اولیه پخت شیرینی در آستانه یلدا گفت که با بالا رفتن هزینه‌ها، قیمت نهایی شیرینی نیز افزایش می‌یابد. بهره‌مند با اشاره به افزایش شدید قیمت روغن از حدود ۱.۲ تا ۱.۵ میلیون تومان به ۴ میلیون تومان و کاهش قدرت خرید تخم‌مرغ، توضیح داد که طبیعی است قیمت شیرینی تحت تأثیر این تغییرات بالا رود.

رئیس اتحادیه قنادان تهران با اشاره به افزایش قیمت شیرینی نسبت به یلدای سال گذشته گفت که به دلیل گران شدن شیرینی و فشار اقتصادی، تقاضا تقریبا نصف شده است. وی افزود که اندازه جعبه‌های شیرینی نیز از دو کیلو و نیم کیلو سال گذشته به نیم تا ۷۵۰ گرمی کاهش یافته است.

رئیس اتحادیه صنف قنادان، شیرینی‌فروشان و کافه‌قنادی‌های تهران با تأکید بر آمادگی کامل این صنف برای تأمین بازار شب یلدا گفت: در حال حاضر هیچ کمبودی در تأمین مواد اولیه شیرینی وجود ندارد و تنها مشکل موجود، افزایش قیمت‌هاست.

علی بهره‌مند با اشاره به سازوکار قیمت‌گذاری شیرینی افزود: قیمت شیرینی تابع عرضه و تقاضا، کیفیت محصول و هزینه مواد اولیه است و اتحادیه امکان اعلام نرخ مصوب را ندارد، اما نظارت مستمر بر قیمت‌ها و کیفیت محصولات در دستور کار قرار دارد./آسیانیوز