روزنامه آسیا-یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: «برای پیشرفت در مناطق آزاد نیازمند یک استاندارد جهانی هستیم، در دنیا نیز کشورهایی موفق هستند که به تولید ناخالص داخلی (GDP) و حوزه سرمایهگذاری توجه خاصی دارند.»
عباسصوفی، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی درباره وضعیت سرمایه گذاری در منطقه آزاد کیش و لزوم حمایت لازم از این منطقه اظهارکرد: «سرمایهگذاری و حفظ آن در منطقه آزاد به ویژه منطقه آزاد کیش موضوع مهمی است و برای اینکه بتوانیم سرمایهگذاری را در مناطق آزاد تقویت کنیم، نیازمند یک استاندارد جهانی هستیم، در دنیا نیز کشورهایی موفق هستند که به تولید ناخالص داخلی (GDP) و حوزه سرمایهگذاری توجه خاصی دارند.»
وی ادامه داد: «منطقه آزاد کیش نیز برای تقویت نیاز به حمایت از سرمایهگذاریها دارد و نیازمند آن است تا موانع پیش روی سرمایهگذاران برداشته شود، اما اگر نیازمند قانونی هم هست، ضرورت دارد تا دولت آن را به مجلس ارائه کند تا تسهیلگری صورت گیرد، اگر هم مسئله قانون نیست باید برای رفع مشکلات این منطقه تلاش شود.» این عضو کمیسیون عمران مجلس درباره عملکرد مدیرعامل منطقه آزاد کیش نیز گفت: «تیم مدیریتی جدید، با سرعت بخشیدن در اجرای پروژهها در کیش بهتر از قبل عمل کرده است و رفتار با سرمایهگذاران در کیش، نیز بازخورد مثبتی داشته است و به نظر میرسد عملکرد مدیران جدید در کیش موفق بوده اما باز هم باید به آمار و ارقام رجوع کرد.»
وی در بخشی از سخنانش درباره حمایت قانونگذار از این منطقه عنوان کرد: «ضرورت دارد تا قوه قضائیه، مجلس و نهادهای اجرایی شرایط این منطقه را بررسی کنند تا مشکلات را بتوانند برطرف کنند، در صورتی که قوای سهگانه با هم هماهنگ نباشند، چه در حوزه نظارتی و چه در حوزه اجرایی و یا حوزه قانونگذاری، مشکلات برطرف نخواهد شد.»/آسیانیوز
دیدگاه خود را بنویسید