روزنامه آسیا-مدیرکل محیط زیست استان هرمزگان از بازگشت بخشی از خاک‌های هرمز به جزیره خبر داد و گفت بیش از ۱۰۰ نفر در این اقدام همکاری کردند.

به گزارش ایسنا، مدیرکل محیط زیست استان هرمزگان اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ نفر از مردم کشور خاک‌هایی که در سفرهای نوروزی یا پیش‌تر از جزیره هرمز برده بودند، به اداره کل محیط زیست هرمزگان ارسال کرده‌اند.

حبیب مسیحی تازیانی، مدیرکل محیط زیست هرمزگان، درباره این اقدام گفت: ما این خاک‌ها را به زودی به محل اصلی خود در جزیره هرمز باز می‌گردانیم.

مسیحی همچنین توضیح داد که ساحل نقره‌ای هرمز از بین نرفته است و پا خوردگی آن که در تصاویر مشاهده می‌شود، به دلیل برداشت خاک‌ها از ساحل بوده است. 

مدیرکل محیط زیست استان هرمزگان افزود: از همه هموطنانی که با احساس مسئولیت در این کمپین مشارکت کرده‌اند و خاک‌های برده‌شده را به اداره کل محیط زیست هرمزگان ارسال کرده‌اند، قدردانی می‌کنیم./آسیانیوز