روزنامه آسیا-نخستین پرواز شرکت هواپیمایی عربستانی «فلای‌ناس» با هواپیمای پهن‌پیکر ایرباس A۳۳۰ صبح امروز در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) تهران به زمین نشست و با مراسم «واترسالوت» به صورت رسمی مورد استقبال قرار گرفت.

به گزارش همشهری آنلاین، صفحات متعددی در فضای مجازی با انتشار ویدئوهایی از این رویداد نوشتند: این پرواز، نخستین پرواز یک شرکت هواپیمایی عربستانی به تهران پس از چندین سال وقفه در روابط ایران و عربستان محسوب می‌شود.

در عملیات حج امسال، فلای‌ناس عربستان عهده‌دار انتقال حجاج از شهر مشهد و بخشی از حجاج تهران به جده و مدینه است. سایر پروازهای حج از دیگر شهرها توسط ایران‌ایر انجام خواهد شد.

خدمات هندلینگ این پروازها توسط یک شرکت خدمات هوایی ایرانی ارائه شده و هدف این است که تمامی پروازهای حج از تهران و مشهد طبق برنامه زمان‌بندی اعلام‌شده و با حداقل تأخیر انجام شود.

نکته جالب توجه در مورد هواپیمایی «فلای‌ناس عربستان»؛ میانگین سنی ناوگان این شرکت تنها ۴.۴ سال است! این ناوگان مدرن شامل ۶۱ فروند هواپیمای ایرباس است که به شرح زیر تقسیم‌بندی می‌شود:

۵۳ فروند ایرباس A۳۲۰neo

۴ فروند ایرباس A۳۲۰ceo

۴ فروند ایرباس A۳۳۰ (دو مدل A۳۳۰-۳۰۰ و A۳۳۰-۹۰۰)

آسیانیوز