روزنامه آسیا-رئیس‌جمهور آمریکا عنوان کرد که اجرای تعرفه ۵۰ درصدی بر کالاهای اتحادیه اروپا را تا ۹ جولای (۱۸ تیر) متوقف می‌کند. این توافق پس از تماس روز یکشنبه ترامپ با اورزولا فون‌درلاین، رئیس کمیسیون اروپا، حاصل شد و طبق گفته رئیس‌جمهور آمریکا، اورزولا فون‌درلاین به وی گفته است که می‌خواهد مذاکرات جدی را آغاز کند. ترامپ روز یکشنبه در موریس‌تاون، نیوجرسی به خبرنگاران گفت: «فون در لاین قول داده است که به سرعت دور هم جمع شویم و ببینیم آیا می‌توانیم کاری انجام دهیم یا خیر.»

رئیس‌جمهور آمریکا روز جمعه، طی  پستی در شبکه‌های اجتماعی، تهدید کرده بود که تعرفه ۵۰ درصدی بر کالاهای اتحادیه اروپا اعمال خواهد کرد و از این‌که تعامل با این بلوک ۲۷ عضوی در زمینه تجارت، بسیار دشوار بوده و مذاکرات به جایی نرسیده است، ناراضی است.گفتنی است این تعرفه‌ها قرار بود از اول ژوئن اعمال شوند، اما به نظر می‌رسد تماس تلفنی با فون در لاین، حداقل فعلا، تنش‌ها را کاهش داده است. ترامپ کمی پس از صحبت با خبرنگاران در عصر یکشنبه، در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» گفت: «من با تمدید مهلت تا ۹ جولای ۲۰۲۵، موافقت کردم.»

در همین‌باره، آسوشیتدپرس گزارش کرد، فون‌درلاین گفته است: «اتحادیه اروپا و آمریکا مهم‌ترین و نزدیک‌ترین رابطه تجاری جهان را دارند و اروپا آماده است تا مذاکرات را سریع و قاطعانه پیش ببرد و برای رسیدن به توافقی خوب، به زمان تا ۹ جولای نیاز داریم.»/آسیانیوز