روزنامه آسیا-برانکو ایوانکوویچ، سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال ایران و پرسپولیس، در گفت‌وگویی با پادکست دنیس، از مهدی طارمی و صادق محرمی به عنوان دو بازیکن استثنایی یاد کرد و به توصیه‌های خود به باشگاه‌های کرواسی برای جذب این ستارگان ایرانی اشاره کرد.

به گزارش ایسنا، برانکو در این مصاحبه گفت: «مهدی طارمی بازیکنی استثنایی، زیرک و فوق‌العاده سریع است. او قدرت بالایی در دوئل‌ها دارد و از نظر سرعت فوق‌العاده است. من طارمی را به باشگاه‌های اوسیجک، دینامو زاگرب و حتی رجیکا و هایدوک پیشنهاد کردم. بازیکنان ایرانی پتانسیل بسیار بالایی دارند و طارمی یکی از بهترین نمونه‌های آن است.»

وی در ادامه با اشاره به مسیر حرفه‌ای طارمی گفت: «او قطر را به مقصد باشگاه کوچکی به نام ریو آوه ترک کرد و سپس در ۳۰ سالگی به اینتر پیوست. طارمی در کل یک بازیکن استثنایی است که توانست مسیر سختی را طی کند و به یکی از ستاره‌های لیگ قهرمانان اروپا تبدیل شود.»

طارمی پیش از پیوستن به اینتر در تابستان ۲۰۲۴، در دوران حرفه‌ای خود برای تیم‌های ایرانجوان بوشهر، پرسپولیس، الغرافه، ریو آوه و پورتو بازی کرده است. او در این فصل ۴۱ بازی برای اینتر انجام داد و با ۳ گل و ۸ پاس گل عملکردی قابل توجه داشته است. او در عین حال ۹۱ بازی برای تیم ملی ایران انجام داد و ۵۲ گل به ثمر رساند.

برانکو همچنین در مورد صادق محرمی گفت: «مامیچ از من در مورد محرمی پرسید و من او را توصیه کردم. من باعث شدم او در ۲۰ سالگی ملی‌پوش شود. او بازیکنی سریع و تهاجمی است که می‌تواند پولساز باشد. محرمی هر بار که برای دینامو بازی کرد، عملکرد خوبی داشت و نمی‌دانم چرا فرصت بیشتری برای درخشش به او داده نشد.»

محرمی در سال ۲۰۱۸ به عنوان بازیکن آزاد از پرسپولیس به دینامو زاگرب پیوست و تاکنون در ۱۴۳ بازی برای این تیم کروات به میدان رفته است. او همچنین ۳۲ بازی ملی در کارنامه خود دارد و به عنوان یکی از مهره‌های ارزشمند فوتبال ایران شناخته می‌شود.

برانکو ایوانکوویچ ۷۱ ساله هدایت تیم‌های وارتکس، رجیکا، هانوفر، تیم ملی ایران، شاندونگ، الوحده، الاتفاق، پرسپولیس، الاهلی، تیم ملی عمان و تیم ملی چین را بر عهده داشته است. او دستیار میروسلاو بلاژویچ در تیم ملی کرواسی بود که به مقام سوم جام جهانی ۱۹۹۸ رسید و همچنین دو بار هدایت دینامو را بر عهده داشت که با آن دو قهرمانی در لیگ و یک جام را به دست آورد و آژاکس را در اروپا حذف کرد./آسیانیوز