بخش نخست:
ایران از نظر جغرافیایی در پایین‌دستِ دو کشور ترکیه و افغانستان واقع شده و سرچشمه‌های آب آن از این کشورها سرازیر می‌شود. بحران آب و کنترل منابع آبی از سوی این دو کشور، ضرورت اتخاذ سیاست‌های آبی مؤثر را در ایران اجتناب‌ناپذیر کرده است. افغانستان با ساخت سدهای جدید بر روی رودهای مهم، چه اهدافی را دنبال می‌کند و ترکیه چه مسیری را در پیش دارد؟ آیا مسئولان ایران برای مدیریت منابع آبی یک مأموریت مشخص دارند؟ در گفت‌وگو با محمد آمره به بررسی این پرسش‌ها می‌پردازیم.

بخش دوم:
خوراک و آشپزی در شاهنامه
با دکتر محمد رسولی
یکی از مهمترین شخصیت‌های شاهنامه در داستان مهم ضحاک ماردوش، آشپزی است که ضحاک را اغوا می‌کند و کلید آشپزخانه را از او می‌ستاند. همین آشپز با تغییر رژیم خوراکی ضحاک، زمینه‌ساز روییدن مارها از دوش ضحاک و درنده‌خویی او شد.

پنجشنبه ( ۲۷ دی ۱۴۰۳)