روزنامه آسیا-پس از انتشار اخباری درباره وقوع حملات موشکی و پهپادی در کویت و بحرین، این دو کشور به همراه امارات حریم هوایی خود را بستند و پروازها در فرودگاه‌های آنها تا عصر امروز به حالت تعلیق درآمد.

به گزارش ایسنا، پس از انتشار اخباری از وقوع حملات موشکی و پهپادی در کویت و بحرین، این دو کشور به همراه امارات حریم هوایی خود را بستند.

در پی اعلام اختلال قابل توجه در سیستم ناوبری هوایی در خلیج فارس، حریم هوایی این سه کشور عربی بسته شد و فرودگاه‌های آنها اعلام کردند که پروازها تا عصر امروز به حالت تعلیق درآمده است.

به نقل از الجزیره، سازمان هواپیمایی کشوری کویت ادعا کرد: پس از هدف قرار گرفتن یک ترمینال مسافربری توسط پهپادها و موشک‌ها، طرح اضطراری در فرودگاه بین‌المللی کویت فعال شد.

سازمان هواپیمایی کشوری کویت مدعی خسارات قابل توجه به چندین تأسیسات در فرودگاه شد.

این سازمان اعلام کرد:‌ وضعیت در فرودگاه کویت تا اطلاع ثانوی به حالت تعلیق درآمده و به فرودگاه‌های جایگزین منتقل شده‌اند.

ارتش کویت نیز گفت: ما با هماهنگی مقامات مربوطه، وضعیت فرودگاه بین‌المللی کویت را زیر نظر داریم و کاملاً آماده مقابله با هرگونه تحولی هستیم.

تصمیمات سه کشور پس از آن اتخاذ شده که منابع مختلف از حملات موشکی و پهپادی ایران به مواضع و پایگاه‌های آمریکا در منطقه خبر دادند، در این راستا، فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا (سنتکام) با انتشار بیانیه‌ای اصل وقوع این حملات را تأیید کرد، اما همزمان کوشید با تأکید بر رهگیری موشک‌ها و پهپادها، تأثیر عملیات ایران را کم‌رنگ جلوه دهد و اقدامات نظامی آمریکا علیه ایران را در قالب «اقدامات دفاعی» توجیه کند.

رسانه‌های عرب زبان نیز به نقل از نیروهای آمریکایی نوشتند: موج دیگری از پهپادهای ایرانی تلاش کردند به نیروهای ما در کویت حمله کنند.

در همین راستا، وزارت دفاع کویت با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: «در معرض حملات موشکی و پهپادهای متخاصم قرار گرفته‌ایم.»

در پی این حملات، سامانه‌های پدافند هوایی کویت برای مقابله با اهداف وارد عمل شده‌اند.

برخی منابع خبری نیز از اصابت موشک به پایگاه آمریکایی علی السالم خبر داده‌اند. این در حالی است که رسانه‌های آمریکایی نیز در این باره نوشتند: نیروهای آمریکایی چندین موشک از خاک کویت به سمت جزیره قشم شلیک کردند و سپاه پاسداران ایران بلافاصله به منبع آتش‌سوزی پاسخ داد./آسیانیوز