روزنامه آسیا-با وجود وصیت دکتر اکبر اعتماد مبنی بر دفن در محوطه دانشگاه بوعلی سینا یا حوالی آرامگاه ابوعلیسینا، پیکر پدر صنعت هستهای ایران در نهایت در باغ بهشت همدان به خاک سپرده شد.
به گزارش انتخاب، با وجود وصیت دکتر اکبر اعتماد، پدر صنعت هستهای ایران و بنیانگذار سازمان انرژی اتمی، مبنی بر دفن پیکرش در دانشگاه بوعلی سینا یا در حوالی آرامگاه بوعلی، وزارت علوم و وزارت میراث فرهنگی اجازه این درخواست را صادر نکردند و پیکر وی در باغ بهشت همدان به خاک سپرده شد.
بر اساس گزارش ایرنا، پیکر این دانشمند برجسته یکم اردیبهشتماه پس از برگزاری مراسم تشییع در دانشگاه بوعلی سینا، در آرامستان باغ بهشت همدان به خاک سپرده شد.
حسین دهباشی، مستندساز، نیز پیشتر در شبکههای اجتماعی نوشته بود: «با وصیت مرحوم دکتر اکبر اعتماد جهت دفن در دانشگاه بوعلی یا حوالی مدفن ابوعلی سینا—اولی از سوی وزارت علوم و دومی از سوی وزارت میراث فرهنگی—موافقت نشد.»/آسیا نیوز
دیدگاه خود را بنویسید