روزنامه آسیا-رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری ایران مثبت شدن تست دوپینگ دو رکابزن در رده‌های سنی نوجوانان و بزرگسالان را تایید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، تست دوپینگ دو دوچرخه‌سوار ایرانی در رده‌های سنی نوجوانان و بزرگسالان از سوی نادو (سازمان ملی مبارزه با دوپینگ) مثبت اعلام شده است. تست یکی از رکابزنان در حاشیه تمرین تیم ملی و دیگری در مسابقات جام آزاد گلستان گرفته شده بود.

رسول اسدی رئیس فدراسیون دوچرخه سواری کشورمان با تائید این خبر گفت: تست این دو ورزشکار مثبت شده است اما باید برای اعلام نهایی اسامی آنها منتظر نتیجه تست دوم آنها باشیم.

وی افزود: هر دو نمونه مثبت شده به دنبال کنترل دوپینگ و بنا بردرخواست فدراسیون دوچرخه سواری در حاشیه رقابت ها و یکی دیگر از حاشیه تمرینات تیم ملی گرفته شده است./آسیانیوز