روزنامه آسیا-جانشین پلیس راه راهور فراجا از ترافیک سنگین در بخشهایی از محورهای هراز، چالوس و آزادراه قزوین–کرج–تهران خبر داد و وضعیت تردد در سایر محورهای شمالی را روان اعلام کرد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان سرهنگ سیاوش محبی جانشین پلیس راه راهور فراجا در تشریح آخرین وضعیت ترافیکی جادههای کشور اظهار کرد: در محور هراز، مسیر رفت و برگشت در محدوده سهراهی چلاو با ترافیک سنگین مواجه است.
وی افزود: در محور چالوس نیز در مسیر (جنوب به شمال)، حدفاصل پل زنگوله تا سیاهبیشه، ترافیک سنگین گزارش شده است.
جانشین پلیس راه راهور فراجا ادامه داد: در آزادراه قزوین–کرج–تهران نیز حدفاصل استاندارد تا پل کلاک ترافیک سنگین است.
محبی گفت: تردد در محور فیروزکوه، محور قدیم تهران–بومهن، آزادراه تهران–پردیس، آزادراه تهران–شمال و آزادراه قزوین–رشت در مسیر رفت و برگشت روان گزارش شده است.
وی همچنین با اشاره به وضعیت محور چالوس خاطرنشان کرد: تردد در مسیر (شمال به جنوب) این محور روان است.
جانشین پلیس راه راهور فراجا در پایان گفت: محورهای شمالی کشور در حال حاضر فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند./آسیانیوز
دیدگاه خود را بنویسید