روزنامه آسیا_رئیس‌جمهور آمریکا از تماس تلفنی اخیر خود با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خبر داد و اعلام کرد که ممکن است بنیامین نتانیاهو هفته آینده به واشنگتن سفر کند

به گزارش ایسنا، دونالد ترامپ شامگاه گذشته در جمع خبرنگاران گفت که در تاریخ ۳ آوریل با نتانیاهو گفت‌وگوی تلفنی داشته و افزود: «فکر می‌کنم او به‌زودی، احتمالاً هفته آینده به کشورمان بیاید.»
با این حال، باراک راوید، خبرنگار پایگاه آکسیوس، به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داد که دیدار نتانیاهو و ترامپ احتمالاً در «چند هفته آینده» صورت خواهد گرفت.
روزنامه تایمز اسرائیل نیز در گزارشی به نقل از یکی از مقامات رژیم صهیونیستی نوشت: ترامپ رسماً نتانیاهو را برای سفر به کاخ سفید دعوت کرده، اما هنوز تاریخی قطعی برای این دیدار تعیین نشده است.
گفتنی است نتانیاهو پیش‌تر در فوریه نیز به آمریکا سفر کرده و به‌عنوان اولین رهبر خارجی پس از بازگشت ترامپ به قدرت، با او دیدار کرده بود. با این حال، دفتر نخست‌وزیری اسرائیل هنوز به‌صورت رسمی از سفر قریب‌الوقوع به آمریکا خبر نداده است.
دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی همچنین اعلام کرده که در جریان سفر نتانیاهو به بوداپست، او در یک تماس سه‌جانبه با ترامپ و نخست‌وزیر مجارستان، ویکتور اوربان، درباره تصمیم مجارستان برای خروج از دیوان کیفری بین‌المللی گفت‌وگو کرده است./آسیا نیوز