روزنامه آسیا-پیکر استاد محمود فرشچیان، نقاش برجسته ایرانی، پس از انتقال به کشور، به صورت مستقیم به اصفهان منتقل و تنها در این شهر با حضور مردم و علاقه‌مندان تشییع خواهد شد.

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از روابط عمومی وزارت فرهنگ، در جلسه‌ای که روز یکشنبه با حضور مسئولان وزارت فرهنگ و خانواده استاد برگزار شد، پیام تسلیت ریاست‌جمهور و وزیر فرهنگ به خانواده ایشان ابلاغ گردید.

همچنین آمادگی آستان قدس رضوی برای طواف پیکر استاد فرشچیان در مشهدالرضا (ع) نیز به خانواده وی ابلاغ شد.

خانواده فرشچیان ضمن تشکر از ابراز احساسات صمیمانه مسئولان، هنرمندان و مردم به شخصیت والای استاد فرشچیان، تاکید کردند که کاستن از زحمت علاقه‌مندان به استاد از جمله تاکیدات ایشان بوده است و مقرر شد مراسم تشییع فقط در اصفهان برگزار و پس از خاکسپاری، مراسم بزرگداشتی توسط وزارت فرهنگ در تهران برای یک عمر فعالیت هنری زنده‌یاد استاد فرشچیان برگزار شود./آسیانیوز