روزنامه آسیا-عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران، با هشدار نسبت به تعمیق بحران در صنعت خودرو اعلام کرد که زیان انباشته دو خودروساز بزرگ کشور به ۳۳۰ همت رسیده و شکاف میان قیمت کارخانه و بازار، نهتنها تولید را تقویت نکرده، بلکه زمینه هجوم تقاضای سوداگرانه و تشدید فشار بر زنجیره قطعهسازی را فراهم کرده است.
به گزارش آسیا، محمدرضا نجفیمنش، عضو هیأت نمایندگان اتاق تهران در جلسه هیأت نمایندگان با ارائه تصویری کلی از صنعت خودرو درباره وضعیت مالی دو خودروساز بزرگ گفت: «تا آذرماه امسال زیان انباشته دو خودروساز به ۳۳۰ همت افزایش یافته و فاصله قیمت کارخانه و بازار حدود ۶۶۰ همت است؛ به همین دلیل برای فروش ۵۰ هزار خودرو یک میلیون نفر ثبتنام میکنند، نه از روی نیاز بلکه برای کسب سود از شکاف قیمتی.»
وی در بخشی از سخنانش یکی از مشکلات اصلی صنعت را تعدد نهادهای تصمیمگیر دانست و گفت: «بیش از ۳۰ مرکز در صنعت خودرو دخیل هستند و باید به یک مرجع واحد تبدیل شوند.» نجفیمنش در پایان هشدار داد: «وضعیت گروه سایپا بسیار بحرانی است؛ قطعهسازان حتی محصولات سال ۱۴۰۳ را فروخته و چک دریافت کردهاند، اما حدود ۱۶ همت چک برگشتی وجود دارد و قطعهسازان تحت فشار شدید هستند. اگر بیتوجهی ادامه یابد با مشکلات جدی مواجه خواهیم شد و لازم است توجه ویژهای برای کاهش بحران صورت گیرد.»/آسیانیوز
دیدگاه خود را بنویسید