روزنامه آسیا-مقامات افغانستان اعلام کردند شمار جان‌باختگان زلزله ۶ ریشتری اخیر در شرق این کشور به ۱۱۲۴ نفر افزایش یافته است؛ آماری که همچنان در حال تغییر است.

 به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از  آسوشیتدپرس یوسف حماد، سخنگوی سازمان ملی مدیریت بحران افغانستان گفت تاکنون ۳۰۰۰ نفر زخمی شناسایی شده‌اند و احتمال افزایش این آمار وجود دارد. به گفته او رانش زمین و انسداد جاده‌ها امدادرسانی را با مشکل مواجه کرده اما بیشتر مسیرها بازگشایی شده است.

جمعیت هلال احمر افغانستان نیز از ۳۲۵۱ مجروح و تخریب بیش از ۸۰۰۰ خانه خبر داده است. این زمین‌لرزه اواخر یکشنبه شب در مناطق کوهستانی رخ داد و روستاهای متعددی را با خاک یکسان کرد.

زلزله ۶ ریشتری اواخر یکشنبه شب در یک منطقه کوهستانی رخ داد و روستاها را با خاک یکسان کرد و مردم را ساعت‌ها زیر آوار گرفتار کرد./آسیانیوز