روزنامه آسیا-مهلت ثبتنام اولین دور از عرضه خودروهای وارداتی در سال ۱۴۰۴ برای دومین بار تمدید شد. بر این اساس، متقاضیان تا پایان روز شنبه، ۱۸ مرداد ماه، فرصت دارند تا برای انتخاب خودروهای مورد نظر خود اقدام کنند.
به گزارش ایسنا، با تمدید مهلت حساب وکالتی، مهلت ثبتنام نیز که تا پایان امشب (پنجشنبه) در نظر گرفته شده بود، ۴٨ ساعت دیکر تمدید شده است؛ براین اساس متقاضیان تا ساعت ۲۳ و ۵۹ دقیقه روز شنبه (١٨ مرداد ماه) فرصت دارند تا از طریق سایت سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی به نشانی برای انتخاب سه اولویت مورد نظر خود اقدام کنند.
لیست خودروها با افزودن ۳ مدل جدید بهروزرسانی شد
بر اساس گزارشها، لیست خودروهای قابل عرضه در این دوره از فروش، بهروزرسانی شده و با افزودن ۳ خودرو جدید، تعداد مدلهای قابل انتخاب به ۳۹ خودرو افزایش یافته است. از این تعداد، ۲۱ خودرو دارای سابقه قیمت قطعی و ۱۸ خودرو با قیمت علیالحساب برای انتخاب متقاضیان وجود دارد.
متقاضیانی که حساب خود را وکالتی کردهاند، میتوانند سه اولویت مورد نظر خود را از میان خودروهای عرضه شده، انتخاب کنند./آسیانیوز
دیدگاه خود را بنویسید