روزنامه آسیا-مدیرعامل توانیر اعلام کرد که بر اساس قیمت تمام شده برق در سال‌های گذشته، تنها حدود ۵۰ درصد از هزینه واقعی برق از مشترکان دریافت می‌شود.

مدیرعامل توانیر در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، با اشاره به اینکه اطلاعات سال ۱۴۰۳ هنوز تکمیل نشده است، افزود که با توجه به قیمت‌های برق در سال ۱۴۰۲، بهای انرژی دریافتی از مشترکان خانگی مناطق عادی که زیر الگوی مصرف، برق مصرف کرده‌اند، در ماه حدود نه هزار تومان بوده است. وی توضیح داد که با احتساب هفت هزار تومان بابت سایر خدمات نظیر آبونمان، بیمه همگانی و بیمه حوادث (که منابع برخی از آن‌ها به صنعت برق باز نمی‌گردد)، قبض‌های صادرشده حدود ۳۴ تا ۳۵ هزار تومان بوده است.

مصطفی رجبی مشهدی درباره قیمت تمام شده برق در سال ۱۴۰۲ به ازاری هر کیلووات گفت:عددتمام شده در آن زمان بیش از ۳۰۰ تومان بوده است در حالی که میانگین قیمت به ازای هر کیلو وات ساعت ۱۵۷ تومان بوده است، که این مابه التفاوت باعث بدهی به بخش خصوصی بابت تولید برق وتولید گنندگان تجهیزات و پیمانکاران می‌شود.

مدیر عامل توانیر گفت:قیمت برق برای کسانی که زیر الگو برق مصرف می‌کنند، طبق قانون باید یارانه‌ای باشد، اما الان برای کسانی که بیش از الگو برق مصرف می‌کنند، نیز یارانه‌ای است.

مصطفی رجبی مشهدی ادامه داد:قیمت تمام شده برق اگر همه موارد را لحاظ کنیم حداقل چهار هزار تومان است حتی همین عدد را هم مشترکان خیلی پر مصرف پرداخت نمی‌کنند./آسیانیوز