روزنامه آسیا-معاون وزیر صنعت معدن و تجارت اعلام کرد: «تمام تلاش دولت و وزیر صمت در جهت جلوگیری از اعمال مصوباتی است که باعث افزایش قیمت‌ها بویژه در حوزه خودرو می‌شود.» 

سیدحامد عاملی در گفت‌وگو با ایرنا اظهار داشت: «در همین راستا در جلسه اخیر هیأت دولت و با نظر ریاست جمهوری، مصوبه مربوط به محاسبه ارزش گمرکی کالاها با نرخ ارز روز لغو شد. پیگیری‌ها برای حل سایر موارد نیز برای جلوگیری از ایجاد التهاب در بازار خودرو ادامه دارد که نتایج‌ آن در اسرع وقت به مردم عزیز و شریف اعلام خواهد شد.»

گفتنی است، ابراهیم سالاری مدیرکل نظارت بر کالاهای فلزی و معدنی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان روز یکشنبه از پیش‌نویس شیوه جدید قیمت‌گذاری خودرو توسط معاونت صنایع ماشین‌آلات و تجهیزات وزارت صنعت، معدن و تجارت خبر داد و اعلام کرد که پس از اخذ نظر سایر مراجع ذی‌صلاح، نهایی خواهد شد./آسیانیوز