روزنامه آسیا-ارتش آمریکا از انجام یک حمله هوایی به یک شناور در شرق اقیانوس آرام خبر داد که به گفته مقامات آمریکایی، در جریان آن چهار نفر کشته شدند.

به گزارش مهر به نقل از شبکه المیادین، فرماندهی جنوبی ارتش آمریکا اعلام کرد که نیروهای این کشور یک حمله هوایی علیه این شناور انجام داده‌اند که در نتیجه آن چهار نفر جان خود را از دست داده‌اند.

فرماندهی جنوبی ارتش آمریکا با تروریستی خواندن سرنشینان این شناور مدعی شد این حمله علیه شناوری متعلق به یک سازمان تروریستی انجام شده است.

این فرماندهی افزود: در این حمله ۴ تروریست از تاجران مواد مخدر کشته شدند اما آسیبی به نیروهای ما وارد نشد.

بر اساس گزارش شبکه خبری سی‌بی‌اس نیوز، ارتش آمریکا طی ماه‌های اخیر و به بهانه مبارزه با قاچاق مواد مخدر، ده‌ها شناور را در سواحل آمریکای لاتین هدف قرار داده که این عملیات‌ها به کشته شدن حدود ۹۵ نفر منجر شده است. گروه‌های حقوق بشر، این عملیات‌های آمریکا را اعدام‌های فراقضایی و جنایت جنگی اعلام کرده‌اند./آسیانیوز