فاضل جمشیدی

روزنامه آسیا-مؤسسه بین‌المللی دهخدا که تا مدتی پیش در بهترین نقطه خیابان ولیعصر بود و در یکی از بهترین و بزرگترین ساختمان‌های «بنیاد موقوفه افشار» فعالیت می‌کرد، گرفتار بی‌تدبیری، مدیریت ناکارآمد و مشکلات و مسائلی شده که تنها با همت و تلاش مدیریتی و نظارتی و کنترلی می‌تواند حل شود. که حتما پیشگیری بهتر از درمان است!

زبان‌آموزان از کشورهای مختلف در این مؤسسه خصوصی و بدون سوبسید ثبت‌نام می‌کنند و پول‌های خوبی هم به این مؤسسه می‌پردازند و طی 90 ساعت و 30 روز 3 ساعته به فراگیری زبان فارسی می‌پردازند. با این‌همه معلمان و مدرسان زن و مرد این مجموعه در شرایط بسیار سختی به‌سر می‌برند و با بسیار اندک‌تر از تصور و با تأخیری طولانی ساعتی 40 تا 50 هزار تومان با وعده و وعید دریافت می‌کنند و به‌رغم نارضایتی به کار خود ادامه می‌دهند. البته آن چیزی که ماندگار است و مستمر، دریافت پول حسابی از زبان‌آموزان با دستگاه پاز مؤسسه است!

اخیرا با بحران‌هایی که وجود داشته و دارد و علی‌رغم تغییر مدیریت مجموعه «بنیاد موقوفه افشار» محل موردنظر را از ایشان گرفته و به محل کوچکی دیگر منتقل شده‌اند. به هر حال علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد و آیا فریادرسی هست؟!

فاضل جمشیدی، فعال فرهنگی و مدرس مجموعه

آسیانیوز