روزنامه آسیا-نیروهای نظامی ایالات متحده یک نفتکش مرتبط با ونزوئلا را در اقیانوس هند رهگیری و توقیف کردند.

به گزارش ایسنا، فرماندهی جنوبی ایالات متحده اعلام کرد نفتکش «ورونیکا ۳» که بنا بر اعلام وزارت خزانه‌داری ایالات متحده با پرچم پاناما در حال حرکت بود متوقف شده است.

طبق گزارش رسانه خبری «سی‌ان‌ان»، پنتاگون نیز در شبکه اجتماعی ایکس ادعا کرد: «ما از میهن دفاع می‌کنیم. فاصله از شما محافظت نمی‌کند. نیروهای آمریکایی شبانه عملیاتی را بدون هیچ حادثه‌ای در منطقه مسئولیت فرماندهی هند و اقیانوسیه ایالات متحده انجام دادند.»

وزارت جنگ آمریکا در ادامه ادعا کرد: «این نفتکش سعی داشت از دستورات دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا سرپیچی کند و پا به فرار بگذارد. ما آن را از کارائیب تا اقیانوس هند ردیابی، فاصله را کم و در نهایت آن را متوقف کردیم.»

از زمان ربایش نیکولاس مادورو و همسرش در ماه ژانویه توسط نیروهای آمریکایی، دونالد ترامپ اعلام کرده است که ایالات متحده نفت ونزوئلا را تحت کنترل خواهد گرفت.

در ماه ژانویه، او یک فرمان اجرایی امضا کرد که به موجب آن، «استفاده از زور علیه تروریست‌های مواد مخدر» مجاز و همچنین دستور مسدود کردن تانکرهای نفتی که به داخل و خارج از کشور سفر می‌کنند، صادر شد.

این در حالی است که ایالات متحده طی هفته‌های اخیر برای دومین بار اعلام کرده یک نفتکش با پرچم پاناما را از منطقه کارائیب تا اقیانوس هند تعقیب کرده است. پیش‌تر نیز نیروهای آمریکایی در ۹ فوریه (۲۰ بهمن) وارد کشتی «آکیلا ۲» شده بودند./آسیانیوز