روزنامه آسیا_سخنگوی صنعت آب کشور با اشاره به وضعیت بحرانی آب گفت: «کل تهران و البرز با ۲۰ میلیون نفر جمعیت در این محدوده و در معرض بیشترین تنش آبی قرار دارند.»
به گزارش آسیا، عیسی بزرگ‌زاده در نشست خبری که با حضور اهالی رسانه برگزار شد، گزارش جامعی از وضعیت فعلی در حوزه آب ارائه کرد. وی در بخشی از سخنانش اظهار داشت: متوسط بارش در کشور در سال آبی جاری تل ۲۸ تیرماه ۱۴۷ میلیمتر بوده که نسبت به بلندمدت  ۳۸ درصد و نسبت به پارسال ۴۰ درصد عقب هستیم. مجموع ورودی آب به سدها ۲۲ میلیارد و ۷۶۰ میلیون متر مکعب است که نسبت به رقم ۳۹.۶۳ میلیارد متر مکعب ورودی پارسال ۴۳ درصد کاهش داشته و حجم مخزن نیز ۲۶ درصد عقب است.»
وی بیان کرد: «در ۲۴ استان و ۵۰ شهر تنش آبی داریم که برای عبور از این تنش ۱۶۹ پروژه با اعتبار ۲۷۴۰۰ هزار میلیارد تومان تعریف شده است. بارش سال آبی جاری، یکی از خشک ترین سال های آبی در دوره آماری کشور بوده و رتبه ۵۶ را در ۵۷ سال آمار به خود اختصاص داده است.»
بزرگ‌زاده تهران و البرز را در پیشانی تنش دانست و گفت: «کل تهران و البرز با ۲۰ میلیون نفر جمعیت در این محدوده در معرض بیشترین تنش قرار دارند. تهران در پنجمین سال خشک پیاپی خود به سر می‌برد. انباشتگی خشکسالی سالانه موجب بروز خشکسالی القایی می‌شود و مدیریت خشکسالی در هر سال سخت‌تر خواهد شد.» سخنگوی صنعت آب دیگر شهرهای پرتنش را اصفهان، اراک، ساوه، تبریز، بانه و  بندرعباس ذکر کرد.  
بزرگ‌زاده در بخش از سخنانش بر واقع‌نگری در مواجهه با بحران آب تأکید کرد و گفت: «شبکه آبرسانی تهران بسیار پیچیده است. نقد کردن آسان است، اما حل واقعی این مشکلات نیازمند همکاری فنی، اجتماعی، و حکمرانی است. ما آمادگی کامل برای انجام وظایف خود داریم و انتظار داریم همه دستگاه‌ها و شهروندان نیز نقش خود را ایفا کنند.»
سخنگوی صنعت آب با بیان این‌که شهر تهران چند منبعی است و خشکی کامل و سناریوی آخرالزمانی برای آن مطرح نیست، گفت: «وضعیت ذخایر آبی تهران نگران کننده است و نیاز داریم صرفه‌جویی ۲۵ تا ۳۰ درصدی اعمال شود؛ اما اگر شهروندان نسبت به کاهش مصرف اقدام نکنند، شرایط تأمین آب سخت‌تر و سخت‌تر می‌شود و تنش آبی تهران گسترده‌تر خواهد شد.»/آسیانیوز