رورنامه آسیا_استاندار تهران با اشاره به تهدیدات ناشی از گسل‌های متعدد و خطرات سیلاب، بر لزوم تقویت زیرساخت‌های امدادی و افزایش آمادگی در برابر بلایای طبیعی تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی استانداری تهران، محمدصادق معتمدیان با اشاره به قرارگیری تهران در معرض بلایای طبیعی گفت: وجود گسل‌های متعدد و ارتفاعات مستعد سیلاب، استان را با تهدیدات جدی مواجه کرده است.
وی با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت‌های امدادی اظهار داشت: «پایگاه‌های اقماری هلال احمر در تهران، با تأمین اعتبارات لازم، می‌توانند نقش مهمی در مدیریت بحران ایفا کنند.» معتمدیان همچنین تأکید کرد که هنوز سطح آمادگی برای مقابله با حوادث طبیعی در تهران کافی نیست و نقش دولت در تقویت توان امدادی کشور، به‌ویژه از طریق حمایت از هلال احمر، بسیار حیاتی است.
استاندار تهران بر لزوم فرهنگ‌سازی امدادرسانی در مدارس تأکید کرد و گفت: «باید از ظرفیت ۱۶ میلیون دانش‌آموز کشور، ازجمله در استان تهران، برای آموزش مهارت‌های امدادی استفاده شود تا در مواقع بحرانی بتوانند به یاری جامعه بشتابند.»
وی در پایان از تلاش‌های نهادهای امدادی به‌ویژه هلال احمر قدردانی کرد و خواستار همکاری بیشتر سازمان‌های مرتبط برای کاهش آسیب‌های ناشی از حوادث طبیعی شد./آسیا نیوز