آسیانیوز- بهناز حکیمانه ـ در ادامه تلاش‌های سفارت مالزی در تهران برای معرفی و ترویج غذاهای مالزیایی در ایران رویداد ویژه‌ای با حضور سفیر مالزی جناب آقای خیری عمر به عنوان میزبان در روز جمعه 25 مهرماه 1403 در رستوران ناکایا واقع در الهیه برگزار شد. این رویداد با حضور جامعه دیپلماتیک تهران، بازرگانان، نمایندگان و رسانه‌ها فرصتی داد تا از غذاهای خوشمزه مالزیایی بهره مند شوند. 

سفارت مالزی با همکاری رستوران ناکایا این مراسم را به منظور معرفی طعم‌ها و فرهنگ غذایی مالزی ترتیب داده است. در این رویداد انواع مختلفی از غذاهای مالزیایی به شرح زیر ارائه گردید:

1. فراید رایس ناسیگوری برنج سرخ‌کرده همراه با مرغ Fried Rice Nacigoreng 

2. ساتای گوشت گاو پخته‌شده همراه با آبگوشت و سس سویا  Beef satay cooked in Soya souce

3. میگوی تند و داغ Hot and Spicy Shrimp

4 سالاد با طعمی منحصر به فرد و ارائه بصری زیبا به همراه چاشنی‌های جانبی برای شرکت‌گنندکان سرو شد و مورد استقبال قرار گرفت.