روزنامه آسیا-قیمت دلار امروز دوشنبه 5 مرداد با رشد 2 هزار و 500 تومانی نسبت به روز گذشته افزایش یافت و در آستانه بازگشت به کریدور 190 هزار تومانی قرار گرفت.

به گزارش نورنیوز قیمت دلار امروز با افزایش دو هزار و 500 تومانی نسبت به آخرین رقم معاملاتی روز گذشته، تا لحظه نگارش این گزارش روی رقم 188 هزار تومان معامله می‌شود. این اسکناس خارجی دیروز در کانال 185 هزار تومان بسته شده بود و امروز مسیر صعودی را در پیش گرفته است.

دلار در روزهای گذشته تحت تاثیر توقف درگیری‌های نظامی در منطقه و اخبار مربوط به مذاکرات ایران و آمریکا، روند کاهشی را تجربه کرده بود. اما حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان در شب گذشته و توییت‌های اخیر ترامپ درباره احتمال حمله به ایران، فضای بازار را به سمت نااطمینانی و افزایش قیمت‌ها سوق داد. با این حال، تحلیلگران معتقدند عامل اصلی این افزایش، جذاب‌شدن قیمت دلار برای ورود به سمت تقاضاست که باعث شده معامله‌گران همچنان برای خرید ارز تمایل داشته باشند. بازار ارز همچنان به اخبار سیاسی حساس است و هرگونه تحول جدید می‌تواند مسیر قیمت‌ها را تغییر دهد.

در سوی دیگر بازار، یورو با افزایش دو هزار تومانی نسبت به روز گذشته روی رقم 214 هزار تومان معامله شد. کارشناسان بر این باورند، تا زمانی که چشم‌انداز روشنی از آینده مذاکرات و ثبات منطقه حاصل نشود، نوسانات قیمت دلار ادامه‌دار خواهد بود.

رشد قیمت دلار توافقی

قیمت دلار توافقی امروز دوشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۵ بالغ بر ۲۱۸ تومان رشد کرده است. بر این اساس، قیمت دلار توافقی (حواله) امروز در سمت‌ فروش ۱۵۱ هزار و ۷۸۷ تومان و در سمت خرید ۱۵۰ هزار و ۴۲۰ تومان اعلام شده است.

قیمت دینار در عراق

 قیمت دینار در عراق امروز دوشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۵ بدون تغییر نسبت به روز گذشته در بازار این کشور، بازگشایی شده است. بر این اساس، هزار دینار عراق امروز با کارت بانکی در صرافی‌های این کشور با قیمت ۱۲۷ هزار تومان فروخته می‌شود. قیمت هزار دینار عراق با پول نقد ایران نیز ۱۲۰ هزار تومان است./آسیانیوز