روزنامه آسیا_وزیر نفت توضیحاتی درباره سوزاندن حدود ۵۳۰ هزار کارت سوخت ارائه داد.
محسن پاک‌نژاد در گفت‌وگو با ایلنا، درباره نظارت بر کارت سوخت‌ها و این‌که گفته می‌شود ۵۰۰ هزار کارت سوخت مفقود شده است، گفت: «خیر این کارت‌ها مفقود نشده است، ما ۵۳۰ هزار کارت سوخت را سوزانده‌ایم.»
وزیر نفت  خاطرنشان کرد: «بر اساس اطلاعاتی که عزیزان ما در حوزه فراجا در اختیار همکارامان قرار دادند و از محل تقاطع‌گیری اطلاعات «سامانه هوشمند سوخت» ۵۳۰ هزار کارت سوخت که الان  نزدیک به ۶۰۰ هزار کارت شده سوزانده شده است. این فرآیند ادامه دارد و این کارت سوخت‌ها مربوط به خودروهای سرقتی و مفقودشده، موتورسیکلت‌های مفقودی و سرقتی است که  سوزانده می‌شوند.»
پاک‌نژاد با اشاره به دستاورد این اقدام گفت: «عملا خروجی و دستاورد این اقدام کاهش مصرف حدود ۱/۲ میلیون لیتر در روز است. این دست اقدامات در حوزه وزارت نفت انجام می‌گیرد و پیگیری می‌شود که با همکاری سایر نهادهای ذی‌ربط ان‌شاالله اثرات بیشترش را خواهیم دید.» وزیر نفت در پاسخ به اینکه با توجه به اینکه بحث گرانی بنزین وارداتی مطرح است، آیا نظارت‌ها در این حوزه بیشتر خواهد شد، گفت: «حتما همین‌طور است.»/آسیانیوز