روزنامه آسیا_به‌نظر می‌رسد رویدادهای اخیر، قدرت‌های بزرگ و اتحادهای فراگیر منطقه‌ای را به نقطه‌ای رسانده است که نیازمند نمایش توانمندی‌های هسته‌ای خود شده‌اند.
پس از مانور هسته‌ای پوتین و اظهارنظر دونالد ترامپ مبنی بر امکان آزمایش تسلیحات اتمی، حال ناتو نیز از تصمیم خود برای توجه به این موضوع گفت.
دبیرکل ناتو اعلام کرد که این ائتلاف در آینده نزدیک، توجه بیشتری بر پتانسیل هسته‌ای خود خواهد داشت. به نقل از خبرگزاری تاس، مارک روته، دبیرکل ناتو، در مصاحبه‌ای گفت که ناتو قصد دارد در تأکید بیشتری بر قدرت هسته‌ای و پتانسیل سلاح‌های اتمی‌ خود داشته باشد تا به‌طور قانع‌کننده‌ای در مقابل دشمنان بالقوه بازدارندگی داشته باشد.
روته گفت: «ما قصد داریم بیشتر با جوامع‌مان در مورد بازدارندگی هسته‌ای صحبت کنیم تا درک کنند که این مسئله تا چه حد به امنیت آن‌ها کمک می‌کند.» دبیرکل ناتو همچنین اظهار داشت: «به نظرم با توجه به لفاظی‌های خطرناک و صریح هسته‌ای، شهروندان ناتو باید درک کنند که دلیلی برای وحشت وجود ندارد و ناتو از قابلیت‌های کافی در این زمینه برخوردار است. بازدارندگی هسته‌ای ناتو تضمین کامل امنیت ماست.»/آسیانیوز