روزنامه آسیا-سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران از تمدید رایگان بودن خدمات مترو و اتوبوسهای تندرو (BRT) تا ۱۹ تیرماه خبر داد و اعلام کرد ناوگان حملونقل عمومی پایتخت تا پایان مراسم وداع و تشییع رهبر شهید بهصورت شبانهروزی در خدمت شهروندان خواهد بود.
به گزارش فارس، علیرضا نادعلی، سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران، از تمدید رایگان بودن خدمات حملونقل عمومی پایتخت تا ۱۹ تیرماه خبر داد.
نادعلی اعلام کرد: مترو و اتوبوسهای تندرو (BRT) تهران تا پایان مراسم وداع و تشییع رهبر شهید، بهصورت ۲۴ ساعته و رایگان به شهروندان و عزاداران خدماترسانی خواهند کرد.
وی افزود که درباره ادامه رایگان بودن خدمات این ناوگان پس از پایان مراسم، تصمیمگیری در روزهای آینده انجام خواهد شد.گفتنی است شهرداری تهران از آغاز جنگ ۴۰ روزه، استفاده از ناوگان حملونقل عمومی شامل مترو و اتوبوس را برای شهروندان رایگان اعلام کرده است./آسیانیوز
دیدگاه خود را بنویسید