روزنامه آسیا- به گزارش ایسنا، علیرضا منادی رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی با اعلام این خبر گفت:  در حوزه نیروی انسانی ۵۲ هزار نیروی بابای مدرسه ساماندهی شدند که پس از پیگیری‌های فراوان، حقوق هر یک از آنها شش میلیون تومان افزایش یافت و مجوز استخدام ۲۰ هزار بابای مدرسه صادر شده است.

منادی درباره سامانه شاد نیز افزود: شبکه شاد در حال حاضر از ۴۰۰ سرور فعال برخوردار است که ۱۰۰ سرور دیگر نیز تأمین شده است، اما برای بهبود عملکرد این شبکه و ارائه خدمات آموزشی به ۱۷ میلیون دانش‌آموز، به ۲ هزار سرور دیگر نیاز داریم.

وی با ابراز اینکه رئیس‌جمهور شخصا پیگیر این موضوع است و دستور لازم برای تأمین سرورها صادر شده است، ادامه داد: مدرسه‌سازی یکی از مهم‌ترین اولویت‌ها و انگیزه‌های رئیس‌جمهور است و وی شخصا در این حوزه ورود کرده است.

رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی ضمن بیان اینکه بهترین سن شروع آموزش برای کودک پنج‌سالگی است و دولت باید سن آموزش رسمی را کاهش دهد، تاکید کرد: آموزش و پرورش به سمت مهارتی‌شدن حرکت می‌کند و دیپلم به ۲ شاخه مهارتی و نظری تقسیم می‌شود تا دانش‌آموزان نیمی از دوره متوسطه دوم را در هنرستان‌ها آموزش ببینند./ آسیانیوز