روزنامه آسیا_مدیرعامل سازمان تعاون روستایی ایران با بیان این‌که تنظیم بازار محصولات کشاورزی در دستور کار این سازمان قرار دارد، گفت: «هدف ما، حل مشکل کشاورز، تنظیم بازار و جلوگیری از ماندن محصول در دست کشاورز است.»
به گزارش آسیا، روز گذشته، تفاهم‌نامه مشترک میان سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران و  شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی امضا شد. محمدرضا طلایی، مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در این مراسم گفت: «بخش کشاورزی در جنگ ۱۲ روزه کار خود را به خوبی انجام داد تا مردم هیچ دغدغه‌ای را در حوزه غذا نداشته باشند.»
وی ادامه داد: «صندوق حمایت از توسعه کشاورزی، جای خود را به خوبی در حوزه کشاورزی باز کرده است. در حال حاضر بیش از ۹ هزار تشکل بخش کشاورزی در این بخش فعالیت می‌کنند.» مدیرعامل سازمان تعاون روستایی با اشاره به چالش قیمت و بازار زعفران در سال گذشته، گفت: «یکی از چالش‌های بخش کشاورزی در سال گذشته قیمت زعفران بود. به همین دلیل، سازمان تعاون روستایی از ظرفیت بورس استفاده کرد و با خرید امانی زعفران از کشاورزان، آن را در بورس عرضه کرد.»
طلایی با اشاره به ورود سازمان تعاون روستایی به بازار محصولات کشاورزی، گفت: «این سازمان در حوزه آلو، لیموترش و سایر محصولات کشاورزی ورود کرده و با استفاده از شبکه تعاونی‌ها و تسهیلات کمک کرده تا کشاورزان بدون ضرر و زیان، محصولات خود را به بازار عرضه کنند.»
وی با اشاره به اینکه خرید تضمینی، حمایتی و توافقی در دستور کار این سازمان قرار دارد، گفت: «خرید تضمینی در اولویت ما نیست و ما تا زمانی که مجبور نشویم به سمت خرید تضمینی نمی‌رویم. درواقع با تسهیلات ارزان، بازار محصولات کشاورزی را می‌چرخانیم تا کشاورز حداقل ضرر را داشته باشد و سود ببرد. سال گذشته ۸ میلیون تن خرید تضمینی، حمایتی و توافقی در شبکه تعاونی با هزینه ۸ همت انجام شد.»
طلایی با بیان این‌که وظیفه داریم محصولاتی را که کشاورز تولید می‌کند، در پیک تولید با قیمت مناسب وارد بازار کنیم، گفت: «امسال ۳۵۰ هزار تن سیب پای درختی یا سیب صنعتی خریداری و توسط شبکه تعاون روستایی تبدیل به کنسانتره و صادر شد‌.»
وی با اشاره به تفاهم‌نامه این سازمان با صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی، گفت: «اگر خروجی این تفاهم‌نامه به نفع کشاورز نشود به درد نمی‌خورد. ما به دنبال درآمدزایی شبکه و صندوق حمایتی نیستیم‌، بلکه هدف این تفاهم‌نامه، حل مشکل کشاورز، تنظیم بازار و جلوگیری از ماندن محصول در دست کشاورز است.»/آسیانیوز