روزنامه آسیا-باتری یک عمری دارد که مربوط به طول زمانی است که نصب شده و می‌تواند به زمان شارژ و دشارژ خود برگردد و هرچه قدر این تعداد قطعی برق بیشتر شود، طول عمر باتری‌ سایت‌های موبایل و کافوهای نوری مخابرات هم کم خواهد شد. بنابراین در جایی که کافونوری داریم و از تکنولوژی VDSL استفاده می‌کنیم، این مشکل را خواهیم دید که با قطع برق مشترکان را هم دچار مشکل می‌کند.

به گزارش ایسنا، محمد جعفرپور، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، در رابطه با تمهیدات این شرکت پیرامون احتمال قطعی خطوط اینترنت و مخابراتی در صورت اعمال قطعی برق در کشور اظهار کرد: در مراکز اصلی مخابراتی به دلیل استفاده از دیزل ژنراتور مشکلی نخواهیم داشت اما سایت‌های موبایل احتمالا با مشکل روبه رو می شوند و راهکار هم این است که باید نوسازی باتری‌ها انجام شود که این، به سرمایه‌گذاری نیاز داشته و امروز هیچ‌کدام از اپراتورها توانمندی این سرمایه‌گذاری را ندارند.  

محمد جعفر پور افزود: درباره تمهیدات این شرکت در زمینه احتمال قطعی خطوط اینترنت و مخابراتی در صورت اعمال قطعی برق در کشور اظهار کرد: در مراکز مخابراتی اصلی و مادر از زمان قدیم دیزل ژنراتورهایی داشته‌ایم که با قطعی برق با استفاده از سوخت‌ گازوئیل و بنزین تامین برق را انجام می‌دهند؛ بنابراین در مراکز اصلی مربوط به شهرها معمولا مشکلی نخواهیم  داشت ولی قطعاً این قطع برق برای سایت‌های موبایل مشکلاتی را ایجاد می‌کند.

وی در ادامه افزود، باتری یک عمری دارد که مربوط به طول زمانی است که نصب شده و می‌تواند به زمان شارژ و دشارژ خود برگردد و هرچه قدر این تعداد قطعی برق بیشتر شود، طول عمر باتری‌ سایت‌های موبایل و کافوهای نوری مخابرات هم کم خواهد شد. بنابراین در جایی که کافونوری داریم و از تکنولوژی VDSL استفاده می‌کنیم، این مشکل را خواهیم دید که با قطع برق مشترکان را هم دچار مشکل می‌کند.

جعفر پور گفت: برای سایت‌های موبایل هم همین اتفاق احتمالاً خواهد افتاد و راهکارش هم این است که باید نوسازی باتری‌ها انجام شود که به سرمایه‌گذاری بسیاری نیاز دارد و امروز به جرأت می‌گویم که هیچ کدام از اپراتورها توانمندی این سرمایه‌گذاری را ندارند.     

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در خصوص ارتباطات روستایی توضیح داد: در حوزه ارتباطات روستایی، شرکت مخابرات کاملاً با سیاست‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هماهنگ است. توسعه ارتباطات در روستا به این صورت است که طراحی و نیازسنجی توسط وزارت ارتباطات انجام و پس از آن به اپراتورهای مخابراتی ابلاغ می‌شود که باید با چه فناوری ارتباطات ایجاد کنند.

وی در پایان صحبت‌هایش اضافه کرد: در واقع یارانه‌ای نیز برای این کار در نظر گرفته می‌شود که واقعاً برای برقراری ارتباطات نیاز است. بنابراین هر جایی که از سوی وزارت ارتباطات ابلاغ شده، شرکت مخابرات ایران تلاش کرده که برنامه توسعه را اجرا کند و این آمادگی را هم داریم که حجم قابل توجه و بیشتری را در حوزه خدمات اجباری عام (USO) بپذیریم و کار کنیم./آسیانیوز