روزنامه آسیا_فرستاده ویژه آمریکا در امور سوریه امروز(جمعه) مدعی شد که «دمشق بی سر وصدا در حال مذاکره با اسرائیل است.»
به گزارش شفقنا، «توماس باراک»، فرستاده ویژه آمریکا در امور سوریه، در مصاحبه‌ای با شبکه الجزیره گفت که دولت فعلی سوریه بی‌سروصدا در حال مذاکره با اسرائیل در مورد همه مسائل است.
وی در حالی که معتقد است که دولت احمد الشرع، رئیس جمهور سوریه، خواهان جنگ با اسرائیل نیست، در مصاحبه خود با الجزیره خواستار فرصتی برای دولت جدید سوریه شد.
باراک پیشتر در پستی در حساب کاربری X  آورده بود که تولد یک سوریه جدید با حقیقت، پاسخگویی و همکاری با منطقه آغاز می‌شود. او همچنین نوشته بود که سقوط رژیم بشار اسد دری را به سوی صلح گشود و لغو تحریم‌ها مردم سوریه را قادر می‌سازد تا در را باز کنند و مسیر رفاه و امنیت را بررسی کنند.
فرستاده ویژه ایالات متحده در سوریه پیش از این تأیید کرده بود که «دیدگاه رئیس جمهور دونالد ترامپ برای سوریه امیدوارکننده و قابل دستیابی است».
پس از دهه‌ها روابط متلاطم، دولت فعلی ایالات متحده، به‌ویژه پس از دیدار دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، و احمد الشرع، رئیس‌جمهور سوریه، در ریاض، پایتخت عربستان سعودی در ۱۳ مه که منجر به تصمیم لغو تحریم‌های ایالات متحده علیه سوریه شد، روی خوش به دمشق نشان داده است./آسیانیوز