روزنامه آسیا-مشاغلی که با نام خُرد و خانگی شناخته می‌شود، اهمیتی انکارناپذیر در اقتصاد دارد، چه این‌که همین مشاغل است که نمادی از مشارکت عموم مردم در خلق ارزش اقتصادی است و می‌تواند کلیت اقتصاد را در مقیاسی کلی‌تر روبه‌جلو حرکت داده و همزمان زمینه بهبود اقتصاد خانوارها را فراهم کند. 

در همین راستا، در طرح جدید وزارت کار که با هدف توانمندسازی و حمایت از مشاغل خرد و خانگی و کمک به تأمین سرمایۀ در گردش آن‌ها به اجرا درآمده، امکان دسترسی به بازارهای فروش پیش‌بینی و مقرر شده پلتفرم‌های الکترونیکی ویژه‌ای برای عرضه مستقیم محصولات تولیدکنندگان به خریداران در سرتاسر کشور راه‌اندازی شود.

وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی طرحی را در دستور کار قرار داده که بر اساس آن ضمن ایجاد و توانمندسازی کسب و کارهای خرد و کوچک، مشکل نقدینگی و سرمایه در گردش آن‌ها برطرف می‌شود. توسعه مشاغل خانگی و صنایع دستی از اولویت‌های این طرح است و تمام فرایند اعطای اعتبار از طریق پلتفرم اینترنتی و با همکاری بانک تجارت انجام می‌گیرد.

احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جزئیات این طرح می‌گوید: «طرح مذکور به منظور حمایت از مشاغل و کسب و کارهای خرد و کوچک تدوین شده و در حوزه‌ صنایع دستی و مشاغل خانگی به ویژه رسته پوشاک و گیاهان دارویی و  به اجرا درمی‌آید. در همکاری با بانک تجارت و بانک توسعه تعاون، خط اعتباری ویژه‌ای برای تولیدکنندگان کوچک به ‌ویژه در حوزه پوشاک و کالاهای خرد طراحی شده است. این خط اعتباری در ابتدا ۱۰۰ میلیون تومان است و تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان قابل افزایش خواهد بود که به محض استفاده از اعتبار برای خرید مواد اولیه، این اعتبار به‌ طور خودکار شارژ می‌شود و امکان خرید مداوم از تولیدکنندگان داخلی پارچه و مواد اولیه فراهم می‌ شود.»

به گفته وی این طرح که رونمایی و ثبت‌نام آن آغاز می‌شود، می‌تواند مشکل نقدینگی واحدهای کوچکی که عمدتا کمتر از ۱۰ نفر شاغل دارند را به‌صورت مؤثر حل کند. میدری یکی از اهداف اجرای این طرح را توانمندسازی کسب‌وکارهای کوچک و خانگی برای کمک به تأمین سرمایه در گردش عنوان کرد و گفت: «تمام فرایند اعطای اعتبار از طریق پلتفرم اینترنتی و با همکاری بانک تجارت انجام می‌شود. این خط اعتباری همچنین به خیاطان، نوغانداران و فعالان حوزه گیاهان دارویی اختصاص می‌یابد و بدون نیاز به ضمانت بانکی ۱۰۰ میلیون تومان برای تولیدکنندگان خرد و تا ۵۰۰ میلیون تومان سرمایه در گردش برای واحدهای بزرگ‌تر اختصاص پیدا می‌کند.»/آسیانیوز