روزنامه آسیا-عضو کمیسیون عمران مجلس از افزایش معاملات واحدهای مسکونی کوچک در ماه‌های اخیر خبر داد و گفت بازار واحدهای بزرگ همچنان در رکود قرار دارد.

به گزارش تسنیم، غلامرضا شریعتی عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی درباره آخرین وضعیت بازار مسکن اظهار کرد: در ماه‌های اخیر معاملات واحدهای کوچک‌متراژ تا حدی افزایش یافته، اما خرید و فروش واحدهای بزرگ و گران‌قیمت همچنان با رکود مواجه است.

وی با اشاره به تأثیر آزادسازی نرخ ارز بر هزینه‌های ساخت افزود: قیمت میلگرد، سیمان و سایر مصالح ساختمانی افزایش یافته و این موضوع در قیمت تمام‌شده مسکن منعکس شده است.

شریعتی همچنین از پیگیری‌های کمیسیون عمران با وزارت راه و شهرسازی برای تأمین زمین اقشار نیازمند خبر داد و گفت: واگذاری زمین‌های دارای زیرساخت می‌تواند بخش قابل‌توجهی از هزینه ساخت مسکن را کاهش دهد.

وی تصریح کرد: اعضای کمیسیون عمران از طرف وزارت راه و شهرسازی قول داده‌اند که زمین در شهرستان‌ها و استان‌هایی که زیرساخت‌های لازم وجود دارد، به متقاضیان واگذار شود و این اقدام می‌تواند ابتدا به آرامش بازار مسکن و سپس به کاهش قیمت‌ها منجر شود./آسیانیوز