روزنامه آسیا-معاون واحد بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی و محصولات کشاورزی بر استفاده از توان نظارتی استان‌ها با راه‌اندازی «اتاق وضعیت» در راستای تأمین امنیت غذایی و ثبات بازار تأکید کرد.

به گزارش آسیا و به نقل از وزارت جهادکشاورزی، محمد باقری شربیانی روز شنبه درباره تشکیل اتاق وضعیت در استان‌ها اظهارداشت: «کارگروهی با نام اتاق وضعیت در سطح ستاد و استان‌ها با هدف هماهنگی میان ارگان‌های نظارتی، جلوگیری از احتکار، گرانفروشی و تخلفات در حوزه کالاهای اساسی توسط پلیس امنیت اقتصادی راه‌اندازی شده است. اتاق وضعیت، ابتکاری از سوی پلیس امنیت اقتصادی در جریان جنگ تحمیلی است.»

باقری شربیانی ادامه داد: «اتاق وضعیت در سطح ستاد و استان‌ها با حضور نمایندگان وزارتخانه‌های جهادکشاورزی و صمت، مدیرکل تعزیرات حکومتی، رییس سازمان‌های جهادکشاورزی، نماینده پلیس امنیت اقتصادی، نماینده اتاق اصناف استان و سایر ارگان‌های مرتبط براساس موارد حادث شده و اولویت‌بندی استان‌ها هر هفته به صورت حضوری و وبیناری برگزار می‌شود.»

وی تصریح کرد: «این کارگروه تاکنون از آغاز جنگ تحمیلی شش جلسه نشست با حضور تمام استان‌ها برگزار کرده و موضوعاتی همچون احتکار، عرضه خارج از شبکه و تخلفات مرتبط با عرضه کالاهای اساسی را بررسی کرده است.» معاون واحد بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی و محصولات کشاورزی گفت: «نشست‌های هفتگی اتاق وضعیت و همکاری و استفاده از توان ارگان‌های نظارتی برای رصد و پایش کالاهای اساسی در قالب گشت‌های مشترک تا عادی شدن شرایط در دستور کار بازرسان قرار دارد.»/آسیانیوز