روزنامه آسیا-رئیس‌جمهور فرانسه، امانوئل مکرون، اعلام کرد که کشورش ممکن است در ژوئن آتی فلسطین را به رسمیت بشناسد و این اقدام را به‌عنوان گامی عادلانه در راستای حمایت از حقوق فلسطینیان توصیف کرد.

به گزارش ایسنا، رئیس‌جمهور فرانسه، امانوئل مکرون، به‌طور رسمی اعلام کرد که احتمالاً در ماه ژوئن فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت. مکرون در این خصوص تأکید کرد که این اقدام نه برای جلب نظر دیگر کشورها بلکه به‌خاطر اعتقاد به عدالت و در راستای حمایت از حقوق فلسطینی‌ها انجام خواهد شد.
مکرون در جریان سفر اخیر خود به شهر العریش مصر که نزدیک مرز غزه قرار دارد، اظهار داشت که وضعیت غزه باید به‌طور انسانی و انسانی نگریسته شود و نباید به‌عنوان یک پروژه املاک و مستغلات مورد بحث قرار گیرد. وی تأکید کرد زمانی که صحبت از غزه می‌شود، در واقع صحبت از دو میلیون نفر تحت محاصره است که ماه‌ها در بمباران و جنگ سر کرده‌اند.
در ادامه، رئیس‌جمهور فرانسه به طرح «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا، اشاره کرد که به‌دنبال انتقال ساکنان غزه به کشورهای دیگر و تصاحب این منطقه توسط آمریکا بود. مکرون تأکید کرد: نمی‌توان تاریخ و جغرافیا را از بین برد./آسیا نیوز