روزنامه آسیا-رئیسجمهور ونزوئلا در نخستین واکنش به حملات امروز به پایتخت این کشور، اعلام کرد که کاراکاس زیر آتش قرار دارد.
به گزارش دنیای اقتصاد به نقل از شفقنا، «نیکولاس مادورو» رئیسجمهور ونزوئلا، در واکنش به حملات امروز به کاراکاس اعلام کرد که پایتخت این کشور هدف بمباران قرار گرفته است.
به گزارش شبکه الجزیره، مادورو با اشاره به شدت این حملات گفت: آنچه امروز در کاراکاس رخ داد، هشداری جدی برای همه جهان است.
وی تأکید کرد که سازمان کشورهای آمریکایی و سازمان ملل متحد باید بدون تأخیر، نشست اضطراری برای بررسی این تحولات برگزار کنند و نسبت به پیامدهای آن واکنش نشان دهند.
این در حالی است که وزیر امور خارجه ونزوئلا با محکوم کردن حملات اخیر، آن را نقض آشکار منشور سازمان ملل دانست و آمریکا را مسئول مستقیم این اقدامات معرفی کرد./آسیانیوز
دیدگاه خود را بنویسید